Zakaj izbrati nas

Svetovanje

Pomoč in nasveti pri nakupu

VRHUNSKA HRANA

Vrhunska briketirana in konzervirana hrana za pse in mačke

DOSTAVA

4,20 € - BREZPLAČNO nad 39 €

O Podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno konec leta 2013 za zastopanje in prodajo kanadskega proizvajalca Harrison Pet Inc., ki proizvaja odlične blagovne znamke hrane za male živali: CHICOPEE, GENESIS, TITAN, GENESIS PURE CANADA.

Želeli smo našim ljubljenčkom ponuditi odlično prehrano, ki bi jim zagotavljala dolgo in srečno življenje z nami. Menimo, da sta naša trenutna dva psa odličen dokaz, da je hrana izvrstna.

Anti je rešen iz hrvaških ulic. Posvojili smo ga pri približni starosti 1 leta. Razen rednih cepljenj veterinarja še ni obiskal, saj nima zdravstvenih težav. Odkar je pri nas, je pridobil le nekaj dodatnih kilogramov in sijočo, mehko dlako po zaslugi Chicopee formule za celostno telesno zdravje. Njegova želja po igri je neizmerna. Metanje žogic obožuje. Vsako prinese nazaj, razen ko bi se želel malo spočiti. Anti nas je žal 9.9.2023 tudi zapustil. Tam, za mavrico se igra z našim Palom in Rheo. Antek nas je naučil kako pokazati hvaležnost!

Puma je kanarska doga. Izbrali smo psičko. Saj veste, punce smo bolj pridne in bolj doma! 🙂 Prihaja iz drugega legla kanarskih dog v Sloveniji. Hranjena izključno samo s CHICOPEE High Premium hrano. Pri 15 mesecih je dosegla prvaštvo: Mladinski šampionat Slovenije za 2016. Leta 2021, ravno med “korono” smo imeli tudi prvo leglo. Štiri čudovite babike. Storm, Sophie, Sushi in Shaddow. Vse so ostale v Sloveniji, ker si jih v tujino v času pandemije nismo upali dostavljati kam dlje. Antek, se je odično izkazal v vlogi stričeka.

Konec julija 2022 se nam je pridružil Standard Poodle – Jon. Seveda kot Bacek Jon! No če prej nismo vedeli kaj vse imamo okoli hiše, nam je Jon kaj hitro pokazal, kako je treba “stvari” pač pospravljati! 🙂 Ne vem, če ga je Antek naučil kako je treba teči za žogo in DOG PULLER obroči ampak Jon je že 16.9.2023 dosegel naziv Štajerska Champion v disciplini DOG PULLER RUNNING kategorija MAXI, na kar smo zelo ponosni.

Kaj nudimo ?

✔ Vrhunska hrana za pse in mačke (briketirana in konzervirana)

✔ Ovratnice, oprsnice, povodci, kletke, transporterji, ležišča

✔ Delovna oprema za vodnike

✔ Igrače

✔ Naravni priboljški

✔ Kozmetika in naravna prva pomoč za živali

✔ Hrana in dodatki za male živali (zajčke, morske prašičke, činčile, …)

✔ Svetovanje